Uhvaćeni na djelu

Slika uhicenik05.jpg

Na području Kastva, 30.ožujka oko ponoći, policija je zatekla četiri osobe, starosti do 31 godine u krađi goriva iz rovokopača. Sva četvorica

FOTO: Ilustracija 

Na području Kastva, 30.ožujka oko ponoći, policija je zatekla četiri osobe, starosti do 31 godine u krađi goriva iz rovokopača. Sva četvorica su privedena na kriminalističko istraživanje u II. policijsku postaju Rijeka. Ukradenih 30-ak litara dizela iz rovokopača u vlasništvu tvrtke s područja Bakra, kao i predmeti korišteni prilikom činjenja kaznenog djela su im oduzeti.

Nadalje, istog dana oko 11,30 sati u Mihaćevoj dragi u Rijeci policajci I. policijske postaje Rijeka zatekli su 49-godišnjaka s područja Matulja i 19-godišnjakinju iz Rijeke koji su provalili u halu zagrebačke tvrtke. Policija ih je zatekla prilikom otuđenja dijelova željezne konstrukcije hale.

Isto tako, tijekom noći 29. ožujka policijski službenici III. policijske postaje Rijeka uhvatili su dvojicu Riječana, starosti 19 godina koji su htjeli pobjeći nakon što u pokušali provaliti u benzinsku postaju na Gornjoj Vežici.

Ukupna šteta nastala ovim kaznenim djelima bit će utvrđena naknadno.

Svi počinitelji su kazneno  prijavljeni nadležnom državnom odvjetništvu.



Stranica