Zaplijenjeno 5,8 kg marihuane

Slika 2021/Marihuana.JPG

Pretragom doma i drugih prostorija na širem riječkom području koje koristi 31-godišnji hrvatski državljanin pronađeno i oduzeto ukupno 5,8 kg droge marihuana, vaga, prijenosno računalo i nekoliko mobilnih telefona.

FOTO: Ilustracija

U sklopu opsežnog kriminalističkog istraživanja Policijske uprave istarske, primorsko-goranske i drugih uprava kojim je obuhvaćeno 25 osoba, zbog sumnje da su u sastavu četiri zločinačka udruženja činili kaznena djela nedozvoljene trgovine, zaplijenjena je veća količina marihuane.

Na području Policijske uprave primorsko – goranske uhićeno je više osumnjičenika, od kojih  je kod jednog pretragom doma i drugih prostorija na širem riječkom području koje koristi 31-godišnji hrvatski državljanin pronađeno i oduzeto ukupno 5,8 kg droge marihuana, vaga, prijenosno računalo i nekoliko mobilnih telefona.

Po dovršetku istraživanja osumnjičeni 31-godišnjak je kazneno prijavljen Općinskom državnom odvjetništvu u Rijeci i za kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama i predan pritvorskom nadzorniku.
 

Stranica