Tradicionalni božićno-novogodišnji susret na granici

  • Slika 2021/Granica%201.jpg
  • Slika
  • Slika

Zamjenik Župana Mamula kazao je kako predstavnici Županije tradicionalno u vrijeme blagdana obilaze interventne i državne službe te zahvalio što brinu o sigurnosti i dobrobiti svih građana

FOTO: Ilustracija

U organizaciji Primorsko-goranske županije i ove godine održan je tradicionalni božićno-novogodišnji susret na granici.

Djelatnike Postaje granične policije Rupa danas je posjetio zamjenik župana Petar Mamula i policijskim službenicima na graničnom prijelazu Rupa uručio prigodan poklon. U ime svih  djelatnika Postaje granične policije Rupa, načelnik Neven Abramović zahvalio se na posjetu, koji nije izostao ni ove godine unatoč trenutnoj epidemiološkoj situaciji te svima čestitao predstojeće blagdane.

Zamjenik Župana Mamula kazao je kako predstavnici Županije tradicionalno u vrijeme blagdana obilaze interventne i državne službe te zahvalio što brinu o sigurnosti i dobrobiti svih građana. 

Današnjem susretu na graničnom prijelazu Rupa ispred Policijske uprave primorsko-goranske nazočio je načelnik Sektora za granicu Damir Štimac, a uz zamjenika župana Petra Mamulu graničnu policiju posjetio je i voditelj Odsjeka za promet i veze Zdravko Lisac.

Stranica