Zabilježeno na Malom Lošinju

Slika policija05.jpg

Policijski službenici Policijske postaje Mali Lošinj proveli su kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjakom i 40-godišnjakinjom iz Rijeke, zbog kaznenih djela i prekršaja, koja su počinili u razdoblju od 8. do 9. svibnja

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Mali Lošinj proveli su kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjakom i 40-godišnjakinjom iz Rijeke, zbog kaznenih djela i prekršaja, koja su počinili u razdoblju od 8. do 9. svibnja. Utvrdili su da su 9. svibnja ukrali tri novčanika, jednu torbicu i jednu haljinu iz trgovine u Malom Lošinju, čime je nastala materijalna šteta od oko 1 000 kn. Policija je pronašla ukradene predmete, koji su vraćeni vlasniku.

Daljnjim istraživanjem policija je otkrila kako su 8. svibnja krivotvorenim privatnim liječničkim receptom ordinacije obiteljske medicine u ljekarni u Malom Lošinju preuzeli više kutija sa 180 tableta, koje se ne izdaju bez recepta. Na taj način počinili su kazneno djelo krivotvorenje isprave i prekršaj iz Zakona o suzbijanju zlouporabe opojnih droga pa se prijavljuju nadležnom državnom odvjetništvu odnosno prekršajnom sudu.



Stranica