Vozio riječkom zaobilaznicom u suprotnom smjeru

Slika policija03.jpg

Danas oko 10 sati 55-godišnjak s područja Jelenja upravljao je Ford Fiestom riječkih registarskih oznaka te se kretao autocestom A6 od Čavala prema čvoru Orehovica. Dolaskom na čvor Orehovica, suprotno postavljenoj prometnoj signalizaciji i oznakama na

Foto: Ilustracija

Danas oko 10 sati 55-godišnjak s područja Jelenja upravljao je Ford Fiestom riječkih registarskih oznaka te se kretao autocestom A6 od Čavala prema čvoru Orehovica. Dolaskom na čvor Orehovica, suprotno postavljenoj prometnoj signalizaciji i oznakama na kolniku skrenuo je ulijevo i nastavio voziti prema čvoru Draga, nastavivši vožnju kolnikom namijenjenim za promet vozila iz suprotnog smjera.

Policijski službenici su zahvaljujući pravovremenoj i kvalitetnoj dojavi građana ubrzo 55-godišnjaka zaustavili u riječkoj Ulici 1. maja te su ga priveli na kriminalističko istraživanje u Postaju prometne policije Rijeka. Utvrđeno je kako prilikom vožnje kolnikom riječke zaobilaznice u krivom smjeru vozač srećom nije izazvao prometnu nesreću, odnosno nije bilo ozlijeđenih osoba, niti materijalne štete. Zbog počinjenog prekršaja protiv 55-godišnjaka se podnosi optužni prijedlog.

Policija se ovom prilikom posebno zahvaljuje građanima na suradnji, odnosno brzoj dojavi.



Stranica