​Senka Frlić Kolovrat iz PU primorsko-goranske osvojila brončanu medalju na Svjetskim policijskim i vatrogasnim igrama u Rotterdamu

  • Slika /2022/SENKA-ODREZANA-NOVO.jpg
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika

Brončanu medalju osvojila je u atletskoj disciplini trčanje 200 metara koje je prešla za 33,13 sekundi

FOTO: MUP RH
 
Na Svjetskim policijskim i vatrogasnim igrama, koje su se održavale u Kraljevini Nizozemskoj u Rotterdamu od 22. do 31. srpnja, jedina ženska predstavnica od osam djelatnika Ministarstva unutarnjih poslova RH, Senka Frlić Kolovrat iz Policijske uprave primorsko-goranske, osvojila je brončanu medalju u atletskoj disciplini trčanje 200 metara, a koje je „prošla“ za 33,13 sekundi!
 
Medalju je osvojila u kategoriji za žene u dobi od 50 do 54 godina u kojoj je sudjelovalo pet natjecateljica te je pobjedničko postolje dijelila sa zlatnom policajkom iz Rumunjske te srebrnom Belgijankom.  Osim navedene discipline, sudjelovala je i u trčanju na 100 i 400 metara za žene u kojima je bila četvrta po redu.
 
Ovo svjetsko natjecanje svojevrsna je kruna dugogodišnjeg treniranja kolegice Senke. Ona je naime, atletici „kraljici sporta“, vjernost „prisegnula“ još iz školskih dana kada je započela s treniranjem trčanja da bi od 2006. godine kao 37-godišnjakinja i članica Atletskog Kluba "Kvarner" iz Rijeke krenula se natjecati na veteranskim državnim atletskim prvenstvima, a potom i na Prvenstvima Balkana i Europe. Na navedenim državnim prvenstvima, kao i na prvenstvima Balkana, u prethodnom razdoblju je osvojila veliki broj zlatnih, srebrnih i brončanih medalja, dok je za sudjelovanje na uličnim utrkama i krosevima osvojila i nekoliko pehara.
 
Senka Frlić Kolovrat je državna službenica u Ministarstvu unutarnjih poslova RH i već punih 30 godina djeluje u službi upravnih poslova PU primorsko-goranske na različitim radnim mjestima. Trenutačno je raspoređena u Službi za državljanstvo i statusna pitanja stranaca. Za svoj profesionalni i uzoran rad 2019. godine pohvaljena je i od načelnika Policijske uprave.
 
 
 
 

Stranica