Važno:Privremena regulacija prometa

Slika PROMET/pprp.jpg

Dana 4. svibnja 2013. godine u povodu otvaranja Islamskog centra u Rijeci, očekuje se veći broj hodočasnika te pojačani promet posebice na području zapadnog dijela grada Rijeke (područje Zameta). Zbog toga se u vremenu od 8,00 do 18,00 sati uvodi privremena regulacija prometa te će za prometovanje biti zatvorene niže nevedene ulice: Ulica Ante Mandića, Ulica Mate Sušnja, Čavalsko, Bilogorska ulica, Ulica zametskog korena, Škrobotovac, Bogomira Ćikovića Marčeva, Ulica Maria Gennaria, dionica državne ceste 427 od čvora Rujevica do čvora Hosti. U svezi navedenoga mole se građani da se strogo pridržavaju prometne signalizacije, te uputa policijskih službenika i prometnih redara, što vrijedi i za građane koji stanuju na području navedenih ulica. Građanima Rijeke zahvaljujemo na suradnji te molimo za strpljenje i razumijevanje.

FOTO: ilustracija

Dana 4. svibnja 2013. godine u povodu otvaranja Islamskog centra u Rijeci, očekuje se veći broj hodočasnika te pojačani promet posebice na području zapadnog dijela grada Rijeke (područje Zameta). Zbog toga se u vremenu od 8,00 do 18,00 sati uvodi privremena regulacija prometa te će za prometovanje biti zatvorene niže nevedene ulice:

Ulica Ante Mandića, Ulica Mate Sušnja, Čavalsko, Bilogorska ulica, Ulica zametskog korena, Škrobotovac, Bogomira Ćikovića Marčeva, Ulica Maria Gennaria, dionica državne ceste 427 od čvora Rujevica do čvora Hosti.

U svezi navedenoga mole se građani da se strogo pridržavaju prometne signalizacije, te  uputa policijskih službenika i prometnih redara, što vrijedi i za građane koji stanuju na području  navedenih ulica.

Građanima Rijeke zahvaljujemo na suradnji te molimo za strpljenje i razumijevanje.



Stranica