Ukradenim autom udarili u zid

Slika auto_policija02.jpg

Policijski službenici II. policijske postaje Rijeka su jutros oko 2 sata pokušali zaustaviti Volkswagen Golf riječkih oznaka koji se kretao Vukovarskom ulicom od centra Rijeke prema Pehlinu. Vozilo se nije zaustavilo na znak policije već je nastavilo s vožnjom, da bi skrenulo u desno u ulicu Emilija Randića. Zbog neprilagođene brzine vozač je izgubio kontrolu nad upravljanjem te je udario u rub kolnika, pa u kontejner za smeće, a nakon toga u ugao kuće kbr. 120 u Vukovarskoj ulici.

Foto: Ilustracija

Policijski službenici II. policijske postaje Rijeka su jutros oko 2 sata dali znak zaustavljanja vozaču koji je upravljao automobilom Volkswagen Golf riječkih oznaka, koji se kretao Vukovarskom ulicom od centra Rijeke prema Pehlinu. Vozač nije zaustavio vozilo na znak policije već je nastavio s vožnjom, da bi skrenuo u desno u ulicu Emilija Randića. Zbog neprilagođene brzine vozač je izgubio kontrolu nad upravljanjem te je udario u rub kolnika, pa u kontejner za smeće, a nakon toga u ugao kuće kbr. 120 u Vukovarskoj ulici.

Policija je utvrdila kako su u trenutku prometne nesreće uz vozača koji je upravljao bez vozačkog ispita u vozilu bile još dvije osobe. Vozač nije ozlijeđen dok su suputnici zadobili lakše ozljede. Također je utvrđeno kako su navedena trojica počinitelja prethodno iste noći u Rijeci ukrala navedeno vozilo 55-godišnjoj Riječanki. U nesreći je nastala materijalna šteta od oko 10 000 kn, a kriminalističko istraživanje s ciljem rasvjetljavanja svih okolnosti događaja se nastavlja.



Stranica