Uhvaćeni drski kradljivci

Slika lisice01.jpg

 Policijski službenici Policijske postaje iz Crikvenice vrlo brzo su pronašli te priveli na kriminalističko istraživanje 27-godišnjaka iz Rijeke za kojeg se sumnja da je jučer oko 18,00 sati u jednom od ugostiteljskih objekata u Crikvenici otuđio novčanik 29-

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje iz Crikvenice vrlo brzo su pronašli te priveli na kriminalističko istraživanje 27-godišnjaka iz Rijeke za kojeg se sumnja da je jučer oko 18,00 sati u jednom od ugostiteljskih objekata u Crikvenici otuđio novčanik 29-godišnjoj konobarici. Naime, 27-godišnjak je  pokušao pobjeći, ali su ga policajci vrlo brzo uhvatili. U hvatanju drskog počinitelja sudjelovala su trojica policajaca izvan službe koji su bili u neposrednoj blizini te su ga zajedno sa svojim kolegama uspjeli uhvatiti za samo nekoliko minuta. Kod njega je pronađeno više raznih predmeta, a pronađen je i novčanik kojeg je odbacio. Kriminalističko istraživanje je u tijeku.

Isto tako, crikvenička policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjakom iz Rijeke zbog sumnje da je počinio tešku krađu.

Utvrđeno je kako je dana 3. lipnja u Novom Vinodolskom na drzak način 64-godišnjakinji istrgnuo torbicu s mobitelom, novcem, osobnim ispravama, bankovnim karticama te drugim predmetima. Dio otuđenih predmeta je pronađen i vraćen vlasnici.



Stranica