​Uhićen zbog počinjenja teške tjelesne ozljede

Slika /A%20Nove%20Fotke/Policajac%20i%20vozilo.jpg

Osumnjičeni 20-godišnjak se verbalno i fizički sukobio s 58-godišnjim slovenskim državljaninom te mu nanio tešku ozljedu

FOTO: Ilustracija
 
Krčka policija provela je kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teška tjelesna ozljeda.
 
Riječ je o osobi koju se sumnjiči da je u subotu, 25. veljače oko 1 sat u Krku, u jednom od ugostiteljskih objekata se prvo verbalno pa potom i fizički sukobio s 58-godišnjim slovenskim državljaninom.
Pri tome je 20-godišnjak spomenutom Slovencu zadao šakama nekoliko udaraca u glavu i ozljeda koje su liječnici dijagnosticirali teškom ozljedom. Osumnjičeni se nakon svađe udaljio bez da je policiji prijavio događaj, a policijski službenici su ga jučer pronašli na području otoka Krka te uhitili i priveli na kriminalističko istraživanje.
 
Završetkom istraživanja, a zbog osnovane sumnje u počinjenje navedenog kaznenog djela, 20-godišnjak je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu i predan pritvorskom nadzorniku.

Stranica