U PU primorsko-goranskoj provedena humanitarna akcija darivanja krvi

  • Slika 2021/DDK%203.jpg
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika

Policijski službenici Policijske uprave primorsko-goranske iznova su na djelu pokazali humanost i plemenitost darivajući dragocjenu tekućinu

FOTO: PU primorsko - goranska
 
U Policijskom domu u Rijeci danas je održana četvrta ovogodišnja akcija dobrovoljnog darivanja krvi u Policijskoj upravi primorsko-goranskoj . U tradicionalnoj blagdanskoj akciji koju je organizirao Aktiv darivatelja PU primorsko-goranske u suradnji s Gradskom organizacijom Crvenog križa i u skladu s propisanim aktualnim epidemiološkim mjerama, sudjelovali su djelatnici Policijske uprave primorsko-goranske. Prikupljeno je pri tome 12 doza krvi, neophodne za spašavanje ljudskih života.

Policijski službenici Policijske uprave primorsko-goranske iznova su na djelu pokazali humanost i plemenitost darivajući dragocjenu tekućinu. Od darivatelja koji redovito daruju krv, danas je to za Damira Muhvića bilo 53. darivanje krivi, a Gabrijelu Flegaru 43. Svi darivatelji dobili su i prigodne darove.

Inače, u Aktivu darivatelja Policijske uprave primorsko - goranska je 123 člana, od kojih je i manji broj darivatelja iz Ministarstva pravosuđa. Zajedno s današnjom Akcijom Aktiv je tijekom 2021. godine organizirao četiri akcije kojima je ukupno prikupljeno 96 doza krvi.

Sljedeća akcija darivanja krvi u Policijskoj upravi primorsko - goranskoj planira se organizirati krajem mjeseca ožujka 2022. godine.


Stranica