​Rab: Policija mu pretragom pronašla drogu marihuanu

Slika /A%20Nove%20Fotke/droga-rab.JPG

Jučer je pretragom doma, prostorija i vozila na području Raba, kojima se koristi osumnjičeni 25-godišnjak, policija pronašla i oduzela oko 110 grama marihuane, pakirane u tri vrećice, tri digitalne vage za precizno mjerenje i druge predmete koji se dovode u vezu s počinjenjem kaznenih djela

FOTO: PU primorsko-goranska
 
Policijski službenici Policijske postaje Rab, u suradnji s djelatnicima Službe kriminaliteta droga ove Policijske uprave, proveli su kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela iz domene zlouporabe droga.
 
Jučer je tijekom kriminalističkog istraživanja na području otoka Raba provedena pretraga doma, prostorija i vozila kojima se koristi 25-godišnjak gdje je policija pronašla i oduzela oko 110 grama marihuane, pakirane u tri vrećice, zatim tri digitalne vage za precizno mjerenje, novac i druge predmete koji se dovode u vezu s počinjenjem kaznenih djela.

 

​Uz navedeno, utvrđeno je k tome da je tijekom 2020. i 2021. godine u više navrata drogu marihuanu i kokain prodao drugim osobama.
Osumnjičeni 25-godišnjak je kazneno prijavljen nadležnom državnom odvjetništvu zbog osnova sumnje u počinjenje tri kaznena djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama te je i predan pritvorskom nadzorniku. Kriminalističko istraživanje se nastavlja.

Stranica