U povodu svetkovine Uskrsa služena sveta misa

  • Slika /vijesti/2019/MISA-17.4-ZAJEDNO%20SV.jpg
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika

Tijekom mise kapelani su se posebno prisjetili preminulog policijskog službenika Nenada Pintarića iz PU primorsko-goranske kojemu je 15. travnja rođendan, kao i svih ostalih poginulih branitelja

FOTO: PU primorsko-goranska

U povodu svetkovine Uskrsa danas je u crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije u Rijeci služena sveta misa za sve poginule i preminule branitelje Domovinskog rata.
Misu su vodili policijski kapelan don Pavao Mokri iz Policijske kapelanije „Sveti Vid“ u Rijeci  i kapelan pater Mirko Vukoja Vojne kapelanije „Sv. Martin Tourski“ u Delnicama.  
Tijekom služenja svete mise kapelani su se posebno prisjetili preminulog policijskog službenika Nenada Pintarića iz PU primorsko-goranske kojemu je 15. travnja rođendan, kao i svih ostalih preminulih i poginulih djelatnika, branitelja i članova njihovih  obitelji.
Misi su nazočili načelnik Policijske uprave primorsko-goranske Tomislav Dizdar sa suradnicima, predstavnici Udruga proizašlih iz Domovinskog rata, članovi obitelji poginulih branitelja, djelatnici Policijske uprave primorsko-goranske i drugi vjernici.

U propovijedi pater Mirko Vukoja istaknuo je kako kršćani kroz veliki tjedan iščekuju svoj najveći dar-uskrslog Isusa. To je vrijeme, poručio je pater Vukoja, poniznosti, zahvalnosti i vjere u pobjedu, vjere u vječnost svakog kršćanina i čovjeka dobre volje.

Stranica