U operativnoj akciji "SPIN" zaplijenjeno 1.407,00 grama heroina

Slika policija05.jpg

Od početka provođenja operativne akcije zaplijenjeno je 1.407,00 grama droge heroin, kao i manje količine droga amfetamin i marihuana. U sklopu postupanja privremeno su oduzete 3 digitalne vage, te više telefona, SIM kartica i dva prijenosna računala.

FOTO:ilustracija

Policijski službenici Odjela kriminaliteta droga, Policijske uprave primorsko-goranske i Uprave kriminalističke policije MUP-a RH, prema prethodno prikupljenim saznanjima da se na području Policijske uprave primorsko-goranske od strane više osoba vrši organizirana prodaja droge heroin, započeli su s provođenjem operativne akcije pod kodnim nazivom „Spin“, a sve u cilju suzbijanja organizirane prodaje droge heroin na riječkom području. U sklopu operativne akcije primjenjivane su posebne dokazne radnje i izvidi kaznenih djela prema više osoba.

Dana 04. srpnja 2012. godine započeta je realizacija kojom prilikom je kriminalističkim istraživanjem obuhvaćeno više osoba, te je izvršeno šest pretraga stanova i tri pretrage vozila.

Od početka provođenja operativne akcije  zaplijenjeno je 1.407,00 grama droge heroin, kao i manje količine droga  amfetamin i marihuana. U sklopu postupanja privremeno su oduzete 3 digitalne vage, te više telefona, SIM kartica i dva prijenosna računala.

Uhićene četiri osobe dovedene su u policijsku pritvorsku jedinicu zbog počinjenih kaznenih djela zlouporabe opojnih droga, te je protiv istih podnesena kaznena prijava USKOK-u.



Stranica