U Brod Moravicama održana pokazna vježba pružanja prve pomoći

  • Slika 2023/Brod%20Moravice%201.jpg
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika

Sudionici su u vježbi bili podijeljeni u timove koji su, uz stručni nadzor djelatnika HMP Primorsko-goranske županije uspješno prošli pet lokacija sa različitim scenarijima nesreća

FOTO: Društvo Crvenog križa PGŽ

U subotu, 6. svibnja u Brod Moravicama održana je prva pokazna vježba pružanja laičke prve pomoći pripadnika operativnih snaga iz sustava civilne zaštite Primorsko-goranske županije. U vježbi koju su zajednički organizirali Društvo Crvenog križa PGŽ-a, Općina Brod Moravice i Primorsko-goranska županija sudjelovali su i policijski službenici Policijske uprave primorsko-goranske.

Sudionici vježbe bile su i Specijalističke postrojbe Civilne zaštite PGŽ-a, DVD-a Brod Moravice, HGSS-a Delnice i Interventnog tima Društva Crvenog križa PGŽ-a.

Sudionici su u vježbi bili podijeljeni u timove koji su, uz stručni nadzor djelatnika HMP Primorsko-goranske županije uspješno prošli pet lokacija sa različitim scenarijima nesreća.

Ova aktivnost organizirana je s ciljem provjere stečenih znanja i vještina pružanja prve pomoći u slučaju prirodnih i drugih nesreća te podizanja suradnje službi koje sudjeluju u takvim složenim situacijama na još višu razinu.



Stranica