Tjedno izvješće o prometu

Slika motocikl.jpg

Najveća koncentracija alkohola izmjerena je 26-godišnjem Riječaninu, koji je 6. srpnja oko 5 sati upravljao automobilom Audi A6 zagrebačkih oznaka na riječkom raskrižju Ulica Vere Bratonje i Pionirske. Policijski službenici Postaje prometne policije Rijeka zaustavili  

Foto: Ilustracija 

U razdoblju od 1. do 7. srpnja na području Policijske uprave primorsko-goranske dogodilo se 76 prometnih nesreća, od kojih je 7 bilo težih, a 69 lakših.

Smrtno stradalih osoba nije bilo. Teže je ozlijeđeno 6 osoba, a lakše 23. Materijalna šteta se procjenjuje na oko 526 000 kn. U prometnim nesrećama sudjelovala su 3 pješaka, 8 stranih državljana i 17 alkoholiziranih vozača. Kod 32 vozača utvrđena je koncentracija alkohola veća od 0,50 g/kg.

Najveća koncentracija alkohola izmjerena je 26-godišnjem Riječaninu, koji je 6. srpnja oko 5 sati upravljao automobilom Audi A6 zagrebačkih oznaka na riječkom raskrižju Ulica Vere Bratonje i Pionirske. Policijski službenici Postaje prometne policije Rijeka zaustavili su ga i alkotestirali, utvrdivši mu koncentraciju alkohola od 2,66 ‰. Zbog opasnosti da isti ne nastavi vožnju priveden je u II. policijsku postaju Rijeka. Zbog počinjenja prekršaja iz  Zakona o sigurnosti prometa na cestama 26-godišnjak je prekršajno prijavljen.        



Stranica