Slovački policajci na preventivnom info-punktu

Slika KRZiSE mala.jpg

Foto: PU primorsko-goranska

Jučer su se u Selcu na šetalištu Ivana Jeličića na info-punktu policije slovački policijski službenici Kristina Holecova i Igor Dedik pridružili policijskim službenicima Odjela za prevenciju Policijske uprave primorsko-goranske i policijskoj službenici Policijske postaje Crikvenica. Slovački policajci borave i rade u Crikvenici temeljem projekta Međunarodne policijske suradnje policije u odori, a na info-punktu su savjetovali slovačke turiste kako se zaštititi od imovinskog kriminaliteta, odnosno kako sigurno ljetovati.

Na riječkom Korzu je 9. srpnja bio postavljen prevencijski  info-punkt, kao i danas, pored tržnice Zamet, ispred marketa Brodokomerc, u vremenu od 9 do 11 sati.

Kako je sigurnost često presudan čimbenik za izbor turističke destinacije, a sukladno konstantnim nastojanjima Policijske uprave primorsko-goranske za podizanje razine sigurnosti kod građana i turista, policijski službenici Republike Slovačke biti će i dalje aktivno uključeni u preventivne aktivnosti tijekom turističke sezone kao potpora i pomoć hrvatskoj policiji.



Stranica