Teško ozlijeđena u prometnoj nesreći

Slika policija05.jpg

Jučer oko 20 sati na DC8 u Dramlju dogodila se prometna nesreća u kojoj je 20-godišnja Riječanka zadobila teške tjelesne ozljede. Do nesreće je došlo kada je pred motocikl Yamaha zagrebačkih registarskih oznaka, kojim je upravljao 28-godišnjak iz Bribira, istrčao pas

Foto: Ilustracija

Jučer oko 20 sati na DC8 u Dramlju dogodila se prometna nesreća u kojoj je 20-godišnja Riječanka zadobila teške tjelesne ozljede. Do nesreće je došlo kada je pred motocikl Yamaha zagrebačkih registarskih oznaka, kojim je upravljao 28-godišnjak iz Bribira, istrčao pas 38-godišnjeg vlasnika iz Dramlja. Motocikl je udario u psa, a 28-godišnji vozač i 20-godišnja suputnica su pali na kolnik te su vozilom hitne pomoći prevezeni na HMT Sušak, gdje su vozaču utvrđene lakše ozljede, a suputnici teške tjelesne ozljede, opasne po život. Vozač nije bio pod utjecajem alkohola te je na glavi imao propisno postavljenu zaštitnu kacigu, dok je suputnica na glavi imala nezakopčanu zaštitnu kacigu.

Vlasnik psa se zbog nedržanja psa pod nadzorom i izazivanja prometne nesreće kazneno prijavljuje nadležnom Državnom odvjetništvu.



Stranica