Obilježavanje Dana policije: Natjecanje u streljaštvu

Slika Dan policije/dp 2011/str-mala.jpg

FOTO: PU primorsko-goranska 

U povodu predstojećeg Dana policije i blagdana Svetog Mihovila i ove je godine u Policijskom domu u Rijeci održano natjecanje u streljaštvu u disciplini malokalibarski pištolj 20 metara – precizno.

Na danas održanom natjecanju nastupili su djelatnici Policijske uprave primorsko-goranske: 8 muških i 4 ženske ekipe, dok je kategoriji pojedinaca nastupilo 28 natjecatelja i 12 natjecateljica.

Tri prvoplasirane ekipe osvojile su pokale, dok su najboljim pojedincima uručene medalje. Nagrade najboljim ekipama i pojedincima uručio je načelnik Sektora policije Goran Gašpert.

U konkurenciji žena treće mjesto ekipno osvojila je ekipa I. policijska postaja Rijeka u sastavu Dolores Gašparac, Renata Jambrek i Zorica Paurević sa 137 krugova, dok se na drugo mjesto plasirala ekipa Odjela za javni red u sastavu Lorena Horvat, Ankica Santini i Silvana Šimunić sa 138 krugova.  Pobjedničko prvo mjesto sa 180 krugova osvojila je ekipa II. policijske postaje Rijeka u sastavu Anamarija Alić, Mirjana Marelić i Gordana Šegota.

Treće mjesto ekipno u muškoj konkurenciji osvojila je ekipa Sektora kriminalističke policije u sastavu Hari Brnad Nenad Pintarić, i Nikola Sobočanec s 248 krugova, na drugo mjesto plasirala se ekipa Odjela za javni red u sastavu Gabrijel Flegar, Zdravko Mijić i Franjo Vidaković s 251 krugom, dok su pobjednici s osvojenim prvim mjestom i 259 krugova, ekipa Policijske postaje Mali Lošinj u sastavu Tomislav Baljak, Mario Grgurić i Ivan Turkalj.

U kategoriji pojedinaca kod žena je najbolja bila Mirjana Marelić sa 71 krugom, druga je Zorica Paurević sa 69 krugova dok se Anamarija Alić plasirala na treće mjesto sa 63 kruga.

U muškoj konkurenciji pobjednik je Nenad Pintarić s 95 krugova, Ivan Turkalj je drugi s 90 krugova dok je treći Franjo Vidaković s 88 krugova.



Stranica