Teška prometna nesreća pored tunela „Škurinje 2“

Slika brzina.jpg

Sinoć oko 22,40 sati na riječkoj zaobilaznici u blizini tunela „Škurinje 2“ dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je sudjelovalo jedno osobno vozilo. 

FOTO: Ilustracija 

Sinoć oko 22,40 sati na riječkoj zaobilaznici u blizini tunela „Škurinje  2“ dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je sudjelovalo jedno osobno vozilo. Ovim vozilom, marke Rover upravljao je 23-godišnji hrvatski državljanin bez položenog vozačkog ispita krećući se iz smjera Diračje prema Škurinju.  Uslijed neprilagođene brzine uvjetima i stanju kolnika mladić je izgubio kontrolu nad vozilom, sletio izvan kolnika, udario u betonski ivičnjak otoka i potporni zid  trafo-stanice.  Nakon toga vozilom  je prešao na površinu izvan desne strane kolnika, udario u stupove i prometni znak te se zaustavio na lijevoj strani kolnika. Zbog zadobivenih ozljeda u bolnicu na Sušaku prevezeni su 23-godišnjak koji je upravljao vozilom i putnica iz vozila. Nažalost, putnica iz vozila noćas je preminula u bolnici, dok su mladiću konstatirane teške tjelesne ozljede.

Promet na ovom dijelu zaobilaznice bio je u prekidu od 22,50 do 1,45 sati. Policija nastavlja s utvrđivanjem svih činjenica i okolnosti ove prometne nesreće.



Stranica