Teška prometna nesreća

Slika brzina.jpg

Jučer oko 23 sata na autocesti A6 dogodila se teška prometna nesreća, u kojoj je 36-godišnji Zagrepčanin zadobio teške, po život opasne ozljede. Policijski službenici Policijske postaje Vrbovsko obavili su očevid

Foto: Ilustracija

Jučer oko 23 sata na autocesti A6 dogodila se teška prometna nesreća, u kojoj je 36-godišnji Zagrepčanin zadobio teške, po život opasne ozljede. Policijski službenici Policijske postaje Vrbovsko obavili su očevid na mjestu prometne nesreće i utvrdili kako je nedaleko tunela Veliki Gložac 36-godišnjak upravljao Peugeotom 206 zagrebačkih oznaka, krećući se u pravcu Zagreba. U jednom trenutku, dolaskom u blagi lijevi zavoj gubi kontrolu nad upravljanjem vozila i prelazi van kolnika na desnoj strani, udara u kameni usjek, potom se odbija na lijevu stranu kolnika, gdje udara u zaštitnu ogradu. Na otpale dijelove Peugeota na kolniku, neposredno poslije nesreće naletjela su 4 osobna vozila, čime je na vozilima nastupila materijalna šteta.

Vozač Peugeota je vozilom hitne medicinske pomoći prevezen u Opću bolnicu Karlovac. Promet na autocesti u pravcu Zagreba je bio zatvoren za sva vozila do 23,50, kada je uspostavljen samo jednom prometnom trakom. Očevid je završen, a promet u potpunosti normaliziran u 2,55 sati današnjeg dana.



Stranica