Remetila javni red i mir i vrijeđala policajca

Slika auto_policija06.jpg

Dana 1. kolovoza oko 19.30 sati dojavljeno je Policijskoj postaji Mali Lošinj kako talijanska državljanka remeti javni red i mir u ugostiteljskom objektu u Ulici Sveti Martin u Malom Lošinju. Policijski

Foto: Ilustracija

Dana 1. kolovoza oko 19.30 sati dojavljeno je Policijskoj postaji Mali Lošinj kako talijanska državljanka remeti javni red i mir u ugostiteljskom objektu u Ulici Sveti Martin u Malom Lošinju. Policijski službenik je dolaskom na mjesto događaja naredio 52-godišnjoj državljanki Italije da prestane s vikom i galamom te da mu preda osobne dokumente na uvid. U tome trenutku 52-godišnjakinja upućuje pogrdne riječi policijskom službeniku te ga udara rukom. Policijski službenik je tada savladao talijansku državljanku, koju je priveo u Policijsku postaju Mali Lošinj, gdje njoj je izmjereno 2,42 promila alkohola. Policijski službenik je u intervenciji zadobio lakše ozljede, dok talijanska državljanka nije ozlijeđena.

Po okončanom kriminalističkom istraživanju protiv talijanske državljanke podnosi se optužni prijedlog iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.



Stranica