Tea Švob - dobitnica godišnje nagrade za spašavanje ljudskog života

Slika 2024/Tea%20%C5%A0vob.jpg

Tea je volonterka i licencirani spasilac, a jedna je od rijetkih žena u policiji koja obavlja poslove  radnog mjesta „policijski službenik - prometni motociklist“

FOTO: Tunera.info

Svečanom sjednicom Gradskog vijeća, Novi Vinodolski je proslavio Dan grada i 30. obljetnicu osnutka.

Najsvečaniji dio sjednice dodjela je nagrada istaknutim Novljanima. Godišnju nagradu za spašavanje ljudskog života dobila je policijska službenica Policijske postaje Crikvenica Tea Švob, koja je prošle godine u travnju sudjelovala u spašavanju utopljenika iz mora na području Crikvenice.

Inače, Tea je volonterka i licencirani spasilac, a jedna je od rijetkih žena u policiji koja obavlja poslove radnog mjesta „policijski službenik - prometni motociklist“.

Navedene poslove obavlja od kolovoza 2023. godine, nakon što je stekla uvjete za upravljanje motociklom. Tako je tijekom turističke sezone obavljala poslove upravljanja prometom, ali i druge policijske poslove i intervencije.

Ističe se odmjerenošću, profesionalnošću i visoko je motivirana za obavljanje policijskih poslova, a prije svega nastoji biti na usluzi građanima i brojnim turistima na crikveničko-vinodolskoj rivijeri.  

Stranica