U sklopu ''Kvarnerskog Dana turizma 2023. godine'' nagrađeni Goran Gašpert i Tea Švob

  • Slika 2023/TZ%20Kvarnera%206.jpg
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika

Goranu Gašpertu i Tei Švob dodijeljena priznanja Djelatnik godine u akciji ''Čovjek - ključ uspjeha u turizmu'

FOTO: PU Primorsko - goranska

Danas je u Opatiji, u organizaciji Turističke zajednice Kvarnera  održan ''Kvarnerski dan turizma 2023''.

Tom prigodom su Goranu Gašpertu, načelniku Sektora za javni red i sigurnost Policijske uprave primorsko - goranske i Tei Švob, policijskoj službenici Policijske postaje Crikvenica dodijeljena priznanja Djelatnik godine u akciji ''Čovjek - ključ uspjeha u turizmu''.

Goran Gašpert, načelnik Sektora za javni red i sigurnost dugi niz godina sudjeluje u pripremi i provedbi aktivnosti u turističkoj sezoni, počevši od planiranja i organiziranja pa do rukovođenja redovnim i pojačanim aktivnostima tijekom  provedbe TURS-a.

U pripremi ovogodišnje turističke sezone u suradnji s TZ Kvarnera organizirao je brojne sastanke i radionice s drugim dionicima koji participiraju u sigurnosti tijekom sezone, kao što su: Centar 112, vatrogasci, hitna pomoć, jedinice lokalne uprave i samouprave, hotelske kuće, službe nadležne za promet na cestama i drugi.

Nagrađeni je također i policajac godine u izboru Hrvatske turističke zajednice HTZ-a, odnosno dobio je nagradu koja se dodjeljuje za najbolje pojedince u turizmu pod nazivom „Čovjek - ključ uspjeha, djelatnik godine“.
 
Teu Švob, policijsku službenicu Policijske postaje Crikvenica za nagradu Turističke zajednice Kvarnera predložila je Turistička zajednica Grada Novi Vinodolski.
Tea je u travnju ove godine sudjelovala u spašavanju utopljenika iz mora na području Crikvenice. Inače, Tea je volonterka i licencirani spasilac, a jedna je od rijetkih žena u policiji koja obavlja poslove  radnog mjesta „policijski službenik - prometni motociklist“.

Navedene poslove obavlja od kolovoza ove godine, nakon što je stekla uvjete za upravljanje motociklom. Tako je tijekom turističke sezone obavljala  poslove upravljanja prometom, ali i druge policijske poslove i intervencije.

Ističe se odmjerenošću, profesionalnošću i visoko je motivirana za obavljanje policijskih poslova, a prije svega nastoji biti na usluzi građanima i brojnim turistima na crikveničko-vinodolskoj rivijeri.  

Stranica