Rijeka: ​Zatečen s nekoliko vrsta droga pa predan u pritvorsku jedinicu

Slika /uhicenik01.jpg

Interventna policija je 24-godišnjaka zatekla u subotu, u središtu Rijeke na Žabici, i pregledom mu pronašla droge marihuana, amfetamin, kokain... te druge predmete koji se dovode u vezu s počinjenjem kaznenog djela

FOTO: Ilustracija
 
Kaznenom prijavom i privođenjem u pritvorsku jedinicu rezultiralo je kriminalističko istraživanje što su ga proveli policijski službenici I. policijske postaje Rijeka nad 24-godišnjim hrvatskim državljaninom radi sumnje u počinjenje kaznenog djela iz domene zlouporabe droga.
 
Spomenutog osumnjičenika su pripadnici interventne policije zatekli u subotu, 15. siječnja, oko 23.50 sati, u središtu Rijeke na Žabici i pregledom kod njega pronašli nekoliko vrsta droga te druge predmete koji se dovode u vezu s počinjenjem kaznenog djela.
Priveli su ga na kriminalističko istraživanje kojim je utvrđeno da je u namjeri daljnje prodaje kod sebe u različitim pakiranjima posjedovao 85.8 grama droge marihuana, zatim 52 grama droge amfetamin, tzv. speed, 3,38 grama droge MDMA i 3,16 grama droge kokain, kao i 22 komada (doze) droge LSD te digitalnu vagu.

Zbog osnova sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama, po dovršetku istraživanja je 24-godišnjak kazneno prijavljen nadležnom državnom odvjetništvu i predan pritvorskom nadzorniku.
                         
 
 

Stranica