Rezultati pojačanog nadzora u prometu

Slika policija03.jpg

Policijski službenici za sigurnost cestovnog prometa Policijske uprave primorsko-goranske proveli su 14 rujna u vremenu od 14 do 17 sati akciju pojačanog nadzora korištenja sigurnosnog pojasa i mobitela te prijevoza djece u sigurnosnim sjedalicama.

Foto: Ilustracija

Policijski službenici za sigurnost cestovnog prometa Policijske uprave primorsko-goranske proveli su 14 rujna u vremenu od 14 do 17 sati akciju pojačanog nadzora korištenja sigurnosnog pojasa i mobitela te prijevoza djece u sigurnosnim sjedalicama. Spomenuta akcija spada u preventivno i represivno djelovanje policije, s ciljem pobuđivanja svijesti vozača koji se ne pridržavaju zakonskih propisa u prometu.

Za vrijeme spomenute akcije nakon utvrđenih prekršaja, upozoreno je ili sankcionirano 110 vozača. Podnesena su 3 optužna prijedloga, 52 prekršajna naloga, 19 novčanih kazni i 36 upozorenja.

Policijska uprava će uz redovnu službu i ubuduće provoditi slične akcije nadzora u prometu, kako bi se spriječile prometne nesreće s najtežim posljedicama.



Stranica