Proveden očevid požara u Malom Lošinju

Slika /vatrogasci2.jpg

Uzrok požara je tehničke naravi, a šteta će biti utvrđena naknadno

FOTO: ilustracija

U ponedjeljak, 4. srpnja uz stručnu pomoć vještaka Centra za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja „Ivan Vučetić“  završen je je očevid požara, koji je izbio u večernjim satima 1. srpnja u skladištu trgovine bijelom tehnikom u Malom Lošinju.
 
U požaru nije bilo ozlijeđenih osoba, a u gašenju su sudjelovali vatrogasci iz Malog Lošinja i Cresa, koji su  požar lokalizirali  iste večeri oko 22.30 sati. 
 
Provedenim očevidom, u kojem su osim vještaka iz Centra „Ivan Vučetić“ sudjelovali i policijski službenici Odjela očevida ove policijske uprave i protupožarni inspektor,  utvrđen je tehnički uzrok požara, odnosno kvar na elektroinstalacijama.
 
Uslijed požara oštećeni su razni električni uređaji kao i krov skladišta, dok je unutrašnjost skladišta  zacrnjena. Osim toga,  zabilježena su i oštećenja na uređajima u prodajnom prostoru trgovine te na pojedinim dijelovima susjednog poslovnog prostora.
 
Požarom su oštećene dvije tvrtke, a točan iznos sveukupne materijalne štete za koju se procjenjuje da je znatna,  bit će utvrđen naknadno.

Stranica