Pronađena ukradena vozila

Slika policija05.jpg

Policija je na području Policijske uprave primorsko-goranske pronašla tri ukradena osobna vozila, koja su ukradena u razdoblju od 21. do 26. travnja.

Foto: Ilustracija

Policija je na području Policijske uprave primorsko-goranske pronašla tri ukradena osobna vozila, koja su ukradena u razdoblju od 21. do 26. travnja.

Na parkiralištu trgovačkog centra u Škurinjskoj cesti 27. travnja pronađena su dva vozila Fiat Uno, riječkih i splitskih registarskih oznaka. Obavljeni su očevidi kojim je utvrđeno da je nepoznati počinitelj provalio u vozilo, stavio ga u pogon i iz Ulice Emilija Randića u Rijeci dovezao na parkiralište spomenutog trgovačkog centra. Vlasniku, 24- godišnjaku iz Splita pričinjena je šteta od oko 2 000 kn, jer je iz Una ukraden akumulator, autoradio i polica sa zvučnicima.

Također je pronađen i Fiat Uno, koji je iz riječke Ulice Branimira Markovića ukraden 45-godišnjoj Riječanki. Očevid na vozilu je pokazao da je iz vozila ukraden akumulator, autoradio i polica sa zvučnicima. Na vozilu je počinitelj oštetio i instalaciju goriva, čime je za vlasnicu nastala ukupna materijalna šteta od oko 3 000 kn.

Ukraden je i Volksvagen Golf serije 2, u vlasništvu 32-godišnjaka iz Rijeke, koji je bio parkiran Drežničkoj ulici u Rijeci. Vozilo je pronađeno na adresi Tići u Rijeci, nakon čega je obavljen očevid. Iz vozila je ukraden autoradio, zadnja polica sa zvučnicima i alat, a pronađena su i oštećenja na karoseriji. Materijalna šteta se procjenjuje na oko 3 500 kn.

Policijski službenici nastavljaju kriminalističko istraživanje s ciljem pronalaska kradljivaca navedenih osobnih automobila te rasvjetljavanja svih okolnosti spomenutih kaznenih djela krađe.



Stranica