Priveden zbog zlouporabe droga

Slika /uhicenik03.jpg

Policijski službenici Policijske postaje Crikvenica proveli su kriminalističko istraživanje nad hrvatskim državljaninom, starost 21 godine zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela iz domene zlouporabe droga

FOTO: Ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Crikvenica proveli su kriminalističko istraživanje nad hrvatskim državljaninom, starosti 21 godine zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela iz domene zlouporabe droga. Osumnjičeni je zatečen u Crikvenici s 58 komada tableta ecstasy i 2 grama droge MDMA te priveden na kriminalističko istraživanje. U sklopu kriminalističkog istraživanja, temeljem naloga suca istrage Županijskog suda u Rijeci na području Crikvenice je obavljena pretraga doma i drugih prostorija osumnjičenoga. Pretragom je pronađeno i oduzeto 28 grama marihuane, digitalna vaga i drugi predmeti koji se dovode u vezu sa zlouporabom droga. Sumnjiči se da je drogu neovlašteno posjedovao i namjeri daljnje prodaje te da je u jednom slučaju omogućio trošenje droge drugoj osobi.
Uz kaznenu prijavu za dva kaznena djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama i kazneno djelo omogućavanje  trošenja droga, osumnjičeni 21-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku.

Stranica