Policijska prevencija u vrijeme turističke sezone

Slika /Prevencija/2019/IN-PREV-TG-26.7..jpg

Tom prilikom turisti i građani imali su priliku dobiti izravno savjete policijskih službenika o mjerama samozaštite od kaznenih djela koja su učestalija tijekom  turističke sezone. 

FOTO: PU primorsko-goranska
 
Odjel prevencije Policijske uprave primorsko-goranske u suradnji s nadležnim  policijskim postajama kontinuirano organizira aktivnosti savjetovanja turista i građana tijekom turističke sezone, između ostalog i putem info – punktova. Tako je ovaj tjedan u Rijeci na Trsatskoj gradini u tri navrata održan info-punkt prevencije, a jedan i na području Jadranova.
 
Tom prilikom turisti i građani imali su priliku dobiti izravno savjete policijskih službenika o mjerama samozaštite od kaznenih djela koja su učestalija tijekom  turističke sezone. Uz to su policijski službenici dijelili im i edukativno-promidžbene  letke u kojima se nalazi niz savjeta i uputa o prevenciji kaznenih djela i samozaštitnom ponašanju, kao i ostale važne informacije iz područja prevencije, prometa i upravnih poslova policije. 
 
Idući tjedan info-punktovi će se organizirati na sljedećim lokacijama:
 
- utorak, 30. srpnja, od 9 do 11 sati u Malinskoj, Obala bb
 
- srijeda,  31. srpnja, od 11 do 12 sati u Rijeci na Trsatskoj gradini
 
- petak, 2. kolovoza, od 9 do 11 sati u Novom Vinodolskom, Korzo hrvatskih branitelja (ispred „Erste banke“ )
 
- petak, 2. kolovoza, od 11 do 12  sati u Rijeci na Trsatskoj gradini
 
Osim navedenoga, u utorak, 30. srpnja od 9 do 10 sati, na plažama Preluk i Kantrida u Rijeci policijski službenici će turistima i građanima podijeliti letke s korisnim savjetima.
 
 

Stranica