Priprava za Božić - služena sveta misa zornica

  • Slika /vijesti/2019/Zornica.JPG
  • Slika

Svete mise zornice, zaključno s 24. prosinca bit će služene u Policijskoj postaji Opatija, Postaji granične policije Rupa, Policijskoj postaji Čabar i II. policijskoj postaji Rijeka.  

FOTO: PU primorsko-goranska

U sklopu priprave za Božić - blagdan Isusova rođenja,  policijski kapelan Pavao Mokri   jutros je u Policijskoj upravi primorsko-goranskoj služio svetu misu zornicu na kojoj su se okupili djelatnici koji  rade u sjedištu Uprave. Sveta misa služena je za sve djelatnike, njihove obitelji i njima bliske osobe, kao i sve bolesne i one u potrebi. Kapelan Mokri istaknuo je značenje Adventa i priprave za ponovni dolazak Isusa na svijet i među nas, kako bi zajedno s njim proslavili njegov rođendan.
U sklopu priprave za Božić, od 9. prosinca do danas policijski kapelan Pavao Mokri služio je svete mise zornice u više ustrojstvenih jedinica ove Policijske uprave u Rijeci i drugim mjestima, zatim u Policijskom domu, na policijskom brodu „Marino Jakominić“ i Ronilačkom centru specijalne policije u Malom Lošinju.  Svete mise zornice, zaključno s 24. prosinca bit će služene u Policijskoj postaji Opatija, Postaji granične policije Rupa, Policijskoj postaji Čabar i II. policijskoj postaji Rijeka.
 

Stranica