Priopćenje za javnost

Slika auto_policija06.jpg

Vezano za dio izjava u prilogu „Tko je vozač kriv za smrt sestara Filipović?“, koji je objavljen u emisiji „RTL danas“ RTL televizije, dana 15. prosinca 2012. godine, a koje bacaju sumnju na vjerodostojnost i zakoniti rad Policijske uprave primorsko-goranske, odlučno odbacujemo takve navode. Policijska uprava primorsko-goranska poduzimala je i poduzima sve mjere i radnje koje je ovlaštena i dužna poduzimati u cilju rasvjetljavanja svih okolnosti prometne nesreće u kojoj su 15. prosinca 2006. godine život izgubile sestre Filipović. O svim poduzetim mjerama izvješteno je i nadležno Županijsko državno odvjetništvo u Rijeci u suradnji s kojim se i dalje radi na ovom predmetu. Po svim do sada prikupljenim saznanjima, informacijama i nalazima postupalo se u skladu sa zakonom i policijskim ovlastima. Stoga, odlučno odbacujemo bilo kakve sumnje i nagađanja o možebitnom prikrivanju počinitelja, zanemarivanju bilo kojih dobivenih saznanja o događaju i njega u cijelosti.

FOTO:ilustracija

Vezano za dio izjava u prilogu „Tko je vozač kriv za smrt sestara Filipović?“, koji je objavljen u emisiji „RTL danas“ RTL televizije, dana 15. prosinca 2012. godine, a koje bacaju sumnju na vjerodostojnost i zakoniti rad  Policijske uprave primorsko-goranske, odlučno odbacujemo takve navode.

Policijska uprava primorsko-goranska poduzimala je i poduzima sve mjere i radnje koje je ovlaštena i dužna poduzimati u cilju rasvjetljavanja svih okolnosti prometne nesreće u kojoj su 15. prosinca 2006. godine život izgubile sestre Filipović.

O svim poduzetim mjerama izvješteno je i nadležno Županijsko državno odvjetništvo u Rijeci u suradnji s kojim se i dalje radi na ovom predmetu.

Po svim do sada prikupljenim saznanjima, informacijama i nalazima postupalo se u skladu sa zakonom i policijskim ovlastima. Stoga, odlučno odbacujemo bilo kakve sumnje i nagađanja o možebitnom prikrivanju počinitelja, zanemarivanju bilo kojih dobivenih saznanja o događaju i njega u cijelosti.



Stranica