Prijevara i krivotvorenje

Slika ckv_vjestacenje_dokumenata01.jpg

Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka provode kriminalističko istraživanje nad 19-godišnjakinjom iz Rijeke koja je na štetu 20 godišnjakinje iz Rijeke počinila dva kaznena djela, i to prijevaru i krivotvorenje isprave. Dosadašnjim kriminalističkim

Foto: Ilustracija

Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka provode kriminalističko istraživanje nad 19-godišnjakinjom iz Rijeke, koja je na štetu 20 godišnjakinje iz Rijeke počinila dva kaznena djela, i to prijevaru i krivotvorenje isprave. Dosadašnjim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 19-godišnjakinja 30. siječnja bez znanja 20-godišnjakinje u dvije riječke trgovine sklopila dva ugovora o pretplati s tele-operaterima, kupivši dva mobitela, pri tome priloživši osobnu iskaznicu oštećene 20-godišnjakinje. 19-godišnjakinja je potom mobitele prodala za iznos od 1 200 kn, dok je 20-godišnjakinja oštećena za 10 000 kn.

Policijski službenici će podnijeti kaznenu prijavu protiv 19-godišnjakinje, a kriminalističko istraživanje se nastavlja, zbog možebitnih drugih kaznenih djela počinjenih na isti način.



Stranica