Prijavljeni za teške krađe i oštećenja tuđe stvari

Slika /A%20Nove%20Fotke/policija12.JPG

Osumnjičeni je trojac tijekom 27/28. veljače provalio u ugostiteljski objekt i kiosk, ali i oštetio dio inventara na opatijskim objektima 

FOTO: Ilustracija
 
Policijski službenici Policijske postaje Opatija dovršili su kriminalističko istraživanje nad trojicom hrvatskih državljana zbog sumnje u počinjenje više kaznenih djela iz domene imovinskog kriminaliteta.
 
Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je osumnjičeni trojac tijekom 27/28. veljače na području Liburnije provalio u ugostiteljski objekt i kiosk iz kojih su uz alkoholna pića otuđili i druge predmete.  Osim toga, sumnjiče se i za počinjenje kaznenih djela oštećenja tuđe stvari jer su na istom području oštetili dijelove inventara na jednom hotelu i zdravstvenom objektu, kao i druge predmete na javnom prostoru.
Ovim kaznenim djelima oštećeno je trgovačko društvo  iz Zagreba, dva hotelijerska i ugostiteljsko društvo kao i zdravstvena ustanova iz Opatije. Ukupna počinjena materijalna šteta utvrdit će se naknadno.
 
Po završetku istraživanja, zbog sumnje u počinjenje navedena dva kaznena djela teške krađe provaljivanjem te četiri kaznena djela oštećenja tuđe stvari, trojica osumnjičenika su kazneno prijavljeni mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Stranica