Prijavljeni za krađe

Slika 2021/lisice.jpg

Počinjenim kaznenim djelima oštećena je 42-godišnja hrvatska državljanka i tvrtka sa sjedištem u zagrebačkoj županiji za oko 10 630 kuna

FOTO: Ilustracija

Policijski službenici I. i II. policijske postaje proveli su kriminalistička istraživanja nad dvojicom hrvatskih državljana u dobi 40 i 36 godina zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela krađa.

Naime, 40-godišnjak se sumnjiči da je tijekom izvođenja građevinskih radova u svibnju ove godine, u stanu 42-godišnje hrvatske državljanke na Belvederu u Rijeci, iskoristivši njeno povjerenje i nepažnju iz komode otuđio novce.
Isto tako, 36-godišnji hrvatski državljanin se sumnjiči da je u studenom ove godine iz trgovine na području Kukuljanova u Rijeci otuđio akumulatorski odvijač i zaštitne mreže za artikle.

Počinjenim kaznenim djelima oštećena je 42-godišnja hrvatska državljanka i tvrtka sa sjedištem u zagrebačkoj županiji za sveukupno oko 10 630 kuna.
Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, zbog sumnje u počinjenje navedenih kaznenih djela, osumnjičenici su kazneno prijavljeni mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Stranica