​Prijavljen za krivotvorenje isprave

Slika /A%20Nove%20Fotke/lisice.jpg

Prilikom kontrole putnika u autobusu, 28-godišnji Turčin je policijskim službenicima pokazao njemačku osobnu iskaznicu za koju je izražena sumnja da je krivotvorena  

FOTO: Ilustracija
 
Jučer je opatijska policija na autocesti A7 kod naplatne postaje Rupa kontrolirala autobus ,talijanskih nacionalnih oznaka, u kojem je zatekla turskog državljanina s krivotvorenom osobnom iskaznicom.
 
Naime, prilikom pregleda dokumenata putnika, spomenuti  28-godišnjak je policijskim službenicima pokazao njemačku osobnu iskaznicu na ime njemačkog državljanina za koju je izražena sumnja da je krivotvorena.
 
Daljnjim provjerama policijskih službenika utvrđeno je da se radi o krivotvorenoj osobnoj iskaznici koju je osumnjičenik nabavio u Turskoj prošli mjesec od nepoznate osobe za određeni novčani iznos. Takvom krivotvorenom osobnom iskaznicom se namjeravao koristiti radi zapošljavanja na području Europske unije.
 
Po završetku istraživanja i zbog osnovane sumnje u počinjenje kaznenog djela krivotvorenje isprave, protiv 28-godišnjaka je podnesena kaznena prijava mjerodavnom državnom odvjetništvu te je predan pritvorskom nadzorniku.

Stranica