Prevarena putem oglasnika-građani oprezno

Slika primgor-policija.jpg

Ovakvi i slični oglasi kojima se građanima nude različiti, nerijetko i unosni poslovi često su način na koji se građane dovodi u zabludu. Stoga i ovim putem svima koji se namjeravaju javljati na ovakve oglase savjetujemo da dobro provjere o kakvim se poslovima radi  

FOTO: Ilustracija 

Policija je jučer zaprimila prijavu 38-godišnje hrvatske državljanke iz Rijeke koja je prevarena za oko 1 700 kuna nakon što se javila na oglas za posao. Naime, ona je na internetskim stranicama jednog od oglasnika pronašla oglas za posao u inozemstvu. Nakon telefonskog razgovora upućena je kako da izvrši uplate radi potrebne dokumentacije nakon čega nikoga nije uspjela dobiti na telefon.

Ovakvi i slični oglasi kojima se građanima nude različiti, nerijetko i  unosni poslovi često su način na koji se građane dovodi u zabludu. Stoga i ovim putem svima koji se namjeravaju javljati na ovakve oglase savjetujemo da dobro provjere o kakvim se poslovima radi te da ni na koji način ne obavljaju sumnjive novčane transakcije. U slučaju prijevare ili sumnje na prijevaru odmah izvijestite policiju osobno ili na telefon 192!



Stranica