Poziv za testiranje i razgovor kandidatima prijavljenim na oglas za prijam u državnu službu na određeno vrijeme

Slika PU_PG/policija.jpg

FOTO: Ilustracija

Komisija za provedbu oglasa za prijam u državnu službu na određeno vrijeme, objavljenog 29. lipnja 2018. godine na web stranici Ministarstva uprave i web stranici Policijske uprave primorsko-goranske, objavljuje

 

                                           POZIV NA TESTIRANJE I RAZGOVOR

 

Testiranje će se održati u utorak, 17. srpnja 2018. godine, s početkom u 9 sati u Policijskom domu u Rijeci, Trinajstićeva 2, Rijeka.

 

Kandidati/kinje koji/e su podnijeli pravodobne i potpune prijave te ispunjavaju formalne uvjete iz javnog natječaja bit će telefonski obaviješteni o testiranju.

Pravni izvori za pripremu kandidata za testiranje objavljeni su na web stranici Policijske uprave primorsko-goranske http://primorsko-goranska.policija.hristovremeno s objavom oglasa.

Za provjeru znanja, sposobnosti i vještina, kandidatima/kinjama se dodjeljuje od 0 do 10 bodova. Smatra se da su kandidati/kinje zadovoljili/e na testiranju ako su dobili/e najmanje 5 bodova.

Razgovori s kandidatima/kinjama će se održavati dana 18. srpnja 2018. godine (srijeda) u prostorijama Policijske uprave primorsko-goranske, Rijeka, Žrtava fašizma 9.

Kandidati/kinje će o točnom vremenu održavanja razgovora biti obaviješteni/e telefonom.

Na razgovor (intervju) pozvat će se kandidati/kinje koji su ostvarili ukupno najviše bodova na testiranju i to prvih 10 kandidata.

Komisija kroz razgovor (intervju) s kandidatima/kinjama utvrđuje znanja, sposobnosti i vještine, profesionalne ciljeve i motivaciju kandidata za rad u državnoj službi te rezultate ostvarene u njihovu dosadašnjem radu.

Rezultati razgovora (intervjua) boduju se na isti način kao i testiranje, tj. svakom pojedinom kandidatu/kinji dodjeljuje se određeni broj bodova od 0 do 10.

Sve dodatne informacije kandidati/kinje mogu dobiti na telefone 430-230, 430-769.



Pisane vijesti