Počinio više krađa i teških krađa

Slika uhicenik05.jpg

FOTO: Ilustracija 

U nastavku kriminalističkog istraživanja nad 26-godišnjakom iz Rijeke utvrđeno je kako je od 30. listopada do 15. studenog ove godine počinio tri krađe i dvije teške krađe.

Kriminalističko istraživanje proveli su policijski službenici I., II. i III. policijske postaje Rijeka. Utvrđeno je kako je sva kaznena djela počinio na području grada Rijeke. Kaznena djela krađe počinio je iz frizerskog salona te u dva navrata u gradskom autobusu, kojom prilikom je otuđio torbice, novčanike, osobne isprave i druge predmete. Isto tako na drzak način je u Strossmayerovoj ulici otrgnuo torbicu iz ruke starije Riječanke, dok je u Vukovarskoj ulici sa zida školskog dvorišta otuđio odloženu žensku torbicu i sve predmete u njoj (novac, novčanik, fotoaparat i druge predmete). Nadalje, utvrđeno je kako je jednu krađu i jednu tešku krađu počinio zajedno s 30-godišnjim Riječaninom koji je kazneno prijavljen za navedena kaznena djela.

Sveukupna šteta nastala procjenjuje se na najmanje 5 500 kuna, a oštećene su hrvatske državljanke u dobi od  19 do 82 godine.

Po završetku kriminalističkog istraživanja 26-godišnjak iz Rijeke kazneno je prijavljen te predan pritvorskom nadzorniku.



Stranica