Otuđio alkoholna pića i uništavao inventar

Slika uhicenik04.jpg

Počinjenjem tri kaznena dijela prouzročio štetu od oko 9000 kuna

Foto: Ilustracija

Policijski službenici II. policijske postaje Rijeka i Policijske postaje Crikvenica dovršili su kriminalistička istraživanja nad 20-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenih dijela pronevjere, oštećenja tuđe stvari i teške krađe.  
Naime, 20-godišnji hrvatski državljanin sumnjiči se da je u listopadu 2019. godine iz restorana jednog riječkog hotela otuđio dvije boce skupocjenog pića. Također, sumnja se da je u ožujku ove godine oštetio inventar i zidove unajmljene soba u hotelu na širem riječkom području, koje je počinio zajedno sa 26-godišnjim hrvatskim državljaninom.
Osim toga, na području Crikvenice je između 26. travnja i 1. svibnja ove godine provalio u vikendicu u vlasništvu 45-godišnjeg hrvatskog državljanina, odakle je otuđio više boca vina i alkoholnih pića. 
Procjenjuje se da su ovim kaznenim djelima materijalno oštećeni hotelska tvrtka iz Rijeke i 45-godišnji hrvatski državljanin za oko 9.000 kuna.
Osumnjičeni 20-godišnjak kazneno je prijavljen za navedena kaznena dijela, dok je 26-godišnjak kazneno prijavljen za oštećenje tuđe stvari.
 

Stranica