Osumnjičen zbog prodaje i omogućavanja trošenja droga

Slika /ha%C5%A1i%C5%A1%20krk.jpg

Pronađeno je i oduzeto 385 grama hašiša, 30 grama amfetamina, dvije digitalne vage i nekoliko tisuća kuna

FOTO: ilustracija

Policijski službenici II. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad 31-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje na počinjenje nekoliko kaznenih djela iz domene zlouporabe droga.
 
Pretragom doma i drugih prostorija na širem bakarskom području te osobnog vozila osumnjičenika, policija je pronašla  385 grama hašiša, 30 grama amfetamina, dvije digitalne vage i nekoliko tisuća kuna. Navedeni predmeti su oduzeti, a kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je drogu posjedovao u namjeri daljnje prodaje, kao i da je drugim osobama davao svoj prostor na raspolaganje za trošenje droga.
 
Zbog sumnje na počinjenje tri kaznena djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama i kaznenog djela omogućavanje trošenja droga, 31-godišnjak je kazneno prijavljen nadležnom državnom odvjetništvu i predan pritvorskom nadzorniku.
 
U sklopu ovog kriminalističkog istraživanja, zbog počinjenja prekršaja iz domene Zakona o suzbijanju zlouporaba droga, prekršajno je prijavljen 25-godišnji hrvatski državljanin, koji je neovlašteno posjedovao manju količinu hašiša.  

Stranica