Osumnjičen za pet imovinskih delikata

Slika uhicenik05.jpg

Policijski službenici Policijske postaje Crikvenica u suradnji s djelatnicima III. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjim hrvatskim državljaninom s područja Novog Vinodolskog zbog sumnje da je tijekom svibnja ove godine počinio pet kaznenih djela imovinskog kriminaliteta.

FOTO: Ilustracija 

Policijski službenici Policijske postaje Crikvenica u suradnji s djelatnicima III. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjim hrvatskim državljaninom s područja Novog Vinodolskog zbog sumnje da je tijekom svibnja ove godine počinio pet  kaznenih djela imovinskog kriminaliteta.

Policija ga sumnjiči da je sa zida na igralištu pored osnovne škole u Novom Vinodolskom otuđio mobitel. Također, sumnjiči se da je u dva navrata na području Novog Vinodolskog, na ulici te u dvorištu obiteljske kuće na drzak način otrgnuo lančiće s vrata dviju žena starije životne dobi. Isto tako na ulazu jedne od zgrada na Gornjoj Vežici u Rijeci počinio je drsku krađu otrgnuvši lančiće s privjescima s vrata poštara dok je ovaj svoj posao. Nadalje, sumnja se da je iz kuće na području Bribira otuđio nakit, kameru, parfeme i druge predmete. Vlasnici otuđenih predmeta oštećeni su sveukupno za oko 16 000 kuna.



Stranica