Osumnjičen za nedozvoljenu trgovinu duhana

Slika /vijesti/2020/DUHAN-OPATIJA-30.1..jpg

Policija ga je zatekla na širem području Opatije dok je prevozio duhan bez potrebne dozvole i koji nije označen duhanskim markicama Ministarstva financija Republike Hrvatske

FOTO: Ilustracija
 
Policijski službenici Policijske postaje Opatija u suradnji sa Službom organiziranog kriminaliteta Policijske uprave primorsko-goranske proveli su kriminalističko istraživanje nad 40-godišnjim hrvatskim državljaninom, radi sumnje u počinjenje kaznenog djela nedozvoljena trgovina.
 
U utorak, 28. siječnja policija ga je zatekla na širem području Opatije dok je prevozio duhan bez potrebne dozvole i koji nije označen duhanskim markicama Ministarstva financija Republike Hrvatske.  Sitno rezani duhan u količini od nekoliko stotina kilograma je pronađen u teretnom vozilu, pakiran u vrećama. Tijekom kriminalističkog istraživanja je utvrđeno da je spomenuti duhan bio namijenjen za daljnju prodaju na području druge županije.

Zbog sumnje u počinjenje navedenog kaznenog djela, 40-godišnjak je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu te predan pritvorskom nadzorniku. Kriminalističko istraživanje se nastavlja.

https://osjecko-baranjska-policija.gov.hr/vijesti/uhiceni-pocinitelji-zlocinackog-udruzenja-krijumcara-duhana/32410
 

Stranica