Oštećena vozila i krovovi

Slika auto_policija08.jpg

Tijekom proteklih dana na području više riječkih gradskih četvrti te na području prigradskih općina oštećeno je četrdesetak, najvećim dijelom osobnih vozila. Parkirana vozila su  

FOTO: Ilustracija 

Tijekom proteklih dana na području više riječkih gradskih četvrti te na području prigradskih općina oštećeno je četrdesetak, najvećim dijelom osobnih vozila. Parkirana vozila su oštećena nakon što je na njih pao crijep, grane drveća, komadi fasade ili uslijed nekontroliranog kretanja kontejnera za smeće. Tako je na području Tihovca  došlo do oštećenja krovišta i dimnjaka na stambenoj zgradi, a na Gornjoj Vežici oštećeno je krovište robne kuće nakon čega su otkinuti dijelovi pali na vozila parkirana u blizini. Isto tako na području Kukuljanova oštećeno je vozilo uslijed pada rampe na parkiralištu jednog od trgovačkih centara, dok je u Ćićarijskoj ulici bura savila prometni znak ispod kojeg je bilo parkirano osobno vozilo.

Nadalje, zabilježena su i dva slučaja oštećenja vozila u pokretu, i to na području Zameta kada je na Renault kangoo pao crijep te na Viškovu gdje su na Opel vectru pali prekinuti kablovi za videonadzor.

Na vozilima su zabilježena oštećenja na prednjim i stražnjim staklima, na krovu i bočnim stranama vozila, kao i na poklopcu motora i prtljažnika.

U mjestu Soboli bura je pokidala ceradu na teretnom vozilu stranih registarskih oznaka dok na teretu nisu evidentirana oštećenja. Oštećenje krovišta obiteljske kuće zabilježeno je u mjestu Škalnica u blizini Klane.

Niti u jednom od ovih događajima srećom nije bilo ozlijeđenih osoba, a štete će biti utvrđene naknadno.



Stranica