Neovlaštenu posjedovao tvari zabranjene u sportu

Slika uhicenik01.jpg

Oduzeto je više od 65 pakiranja raznih tvari zabranjenih u sportu, u tekućini  i u tabletama, za koje je utvrđena sumnja da ih je neovlašteno posjedovao radi daljnje prodaje

FOTO: Ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Vrbovsko dovršili su kriminalističko istraživanje nad 31-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog  sumnje na počinjenje kaznenog djela neovlaštena proizvodnja i promet tvari zabranjenih u sportu.
Osumnjičeni 31-godišnjak zaustavljen je tijekom redovne kontrole prometa na autocesti, dok se osobnim vozilom kretao u smjeru Rijeke. Kod njega je pronađena manja količina marihuane i kokaina te nekoliko ampula s tvarima zabranjenim u sportu. Zbog sumnje na počinjenje kažnjivih radnji priveden je u službene prostorije policije radi kriminalističkog istraživanja. U sklopu provedenog kriminalističkog istraživanja od 31-godišnjaka je oduzeto više od 65 pakiranja raznih tvari zabranjenih u sportu, u tekućini  i u tabletama, za koje je utvrđena sumnja da ih je neovlašteno posjedovao radi daljnje prodaje.
Uz kaznenu prijavu zbog sumnje na počinjenje kaznenog djela neovlaštena proizvodnja i promet tvari zabranjenih u sportu, protiv 31-godišnjaka je zbog neovlaštenog posjedovanja droge podnijet i optužni prijedlog sukladno Zakonu o suzbijanju zlouporaba droga.
 

Stranica