NAJAVA: Preventivne aktivnosti u Mjesecu borbe protiv ovisnosti

Slika /Prevencija/2019/BOCA%20ISTINE.jpg

 U srijedu, 4. prosinca 2019. u Informativnom centru za prevenciju kriminaliteta na području grada Rijeke  prikazat će se edukativna predstava za mlade „Boca istine“

FOTO: Ilustracija
 
U organizaciji Odjela prevencije Policijske uprave Primorsko-goranske i u sklopu obilježavanja Mjeseca borbe protiv ovisnosti, u srijedu, 4. prosinca 2019.  u 12.30 sati Informativnom centru za prevenciju kriminaliteta na području grada Rijeke  prikazat će se edukativna predstava za mlade pod nazivom „Boca istine“.
 
Kao i prijašnjih godina, Odjel prevencije PU primorsko-goranske, u suradnji s udrugom „Hepatos“ i kazalištem „RI Teatrom“ organizira prikazivanje navedene edukativne predstave, redatelja Marka Dorčića. Predstavi će prisustvovati učenici osmog razreda Osnovne škole „Nikola Tesla“ koji će imati priliku spoznati koje sve štetne posljedice alkohol ima, ne samo na zdravlje osobe, već i na njegovo okruženje i odnos s okolinom. 
 
Tijekom obilježavanja Mjeseca borbe protiv ovisnosti od 15. studenoga do 15. prosinca 2019. nastavit će se održavanje i preventivnog projekta „Zdrav za 5“ u okviru kojega će se učenicima osnovnih i srednjih škola s područja grada Rijeke, kao i cijele Primorsko-goranske županije, predavati o prevenciji ovisnosti od alkohola i droga.
Pored navedenog, organizirat će se i druge aktivnosti koje će se predstaviti i na informativnim punktovima gdje će se svi zainteresirani građani moći upoznati s problemom raznih oblika ovisnosti.
 

Stranica