Najava: Dragovoljna predaja oružja i minsko-eksplozivnih sredstava u Rabu

Slika Ilustr/oruzje04.jpg

  Apeliramo na građane da ne rukuju oružjem i minsko-eksplozivnim sredstvima za koja nemaju dovoljno stručnog znanja kako bi se izbjegle neželjene posljedice te da rukovanje istima prepuste stručnim policijskim službenicima koji će na njihov poziv navedena sredstva preuzeti u civilnoj odjeći.  Napominjemo da je predaja oružja ANONIMNA i da se protiv osoba koje oružje, streljivo i minsko-eksplozivna sredstava dobrovoljno predaju, NEĆE POKRETATI prekršajni ili kazneni postupak.

FOTO: ilustracija
Policijska postaja Rab organizira 19. prosinca 2018. godine (srijeda) u vremenu od 10 do 14 sati  akciju tijekom koje građani mogu dragovoljno predati oružje i minsko-eksplozivna sredstva bez ikakvih sankcija. 

Građani koji na ovaj način žele predati oružje ili minsko-eksplozivna sredstva mogu  o tome, pozivom na broj telefona 051 724-092 obavijestiti Policijsku postaju Rab, nakon čega će oružje ili minsko-eksplozivna sredstva preuzeti policijski službenik Protueksplozijskog odjela. 

Osim toga, oružje i druga sredstva će se moći predati i u prostorijama udruge umirovljenika MUP-a koja se nalazi u prizemlju zgrade Policijske postaje Rab u mjestu Palit, Palit 144A.

Apeliramo na građane da ne rukuju oružjem i minsko-eksplozivnim sredstvima za koja nemaju dovoljno stručnog znanja kako bi se izbjegle neželjene posljedice te da rukovanje istima prepuste stručnim policijskim službenicima koji će na njihov poziv navedena sredstva preuzeti u civilnoj odjeći. 

Napominjemo da je predaja oružja ANONIMNA i da se protiv osoba koje oružje, streljivo i minsko-eksplozivna sredstava dobrovoljno predaju, NEĆE POKRETATI prekršajni ili kazneni postupak.


Stranica