Na Krku uzgajao cannabis sativu

  • Slika Droga/Krk%20droga%201x.jpg
  • Slika
  • Slika
  • Slika

Utvrđeno je da je navedene posude i nasade biljaka osumnjičenik uzgajao i održavao tijekom ove godine

FOTO: PU primorsko - goranska

Krčka policija provela je kriminalističko istraživanje nad 34-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela iz domene zlouporabe droga.

Spomenutog su sredinom proteklog tjedna u šumskom predjelu na području otoka Krka zatekli u osobnom vozilu policijski službenici dok je neovlašteno posjedovao tzv. joint te manju količinu marihuane.

S obzirom da se vozilo nalazilo na šumskom putu odmah uz parcelu u vlasništvu osumnjičenog, provedeno je kriminalističko istraživanje te je pronađeno 40 posuda u kojima su zasađene biljke cannabis sative, visine od 2 do 15 cm. Osim toga, na adresi stanovanja osumnjičenog pronađen je PVC paket sa sadržajem oko 13 grama marihuane. Također, na nekoliko parcela u šumskom predjelu pronađene su još 34 stabljike biljke cannabis sativa, visine od 25 do 150 cm.

Utvrđeno je da je navedene posude i nasade biljaka osumnjičenik uzgajao i održavao tijekom ove godine. Pronađeni predmeti su oduzeti.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, zbog sumnje u počinjenje četiri kaznena djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, 34-godišnjak je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Stranica