Malonogometna ekipa Pu primorsko-goranske osvojila treće mjesto

Slika PU_PG/mural aržan nogomet mala.jpg

FOTO: pu pg

Policijski službenici Policijske uprave primorsko-goranske i ove godine su sudjelovali na XXII. memorijalnom turniru u malom nogometu „Josip Jović 2018“. Riječ je o već tradicionalnom malonogometnom turniru  koji se održava u rodnom mjestu Josipa Jovića, prvog hrvatskog redarstvenika i prve žrtve Domovinskog rata. Na turniru održanom 29. srpnja u Aržanu okupile su se ekipe policijskih uprava i braniteljskih udruga iz cijele Hrvatske, a u samoj završnici sportskog natjecanja u malom nogometu, sudjelovalo je šest ekipa.  

Malonogometna ekipa Policijske uprave primorsko-goranske u sastavu: Matija Filipović (PP Opatija), Antonio Mazzarolli (PP Crikvenica), Dean Gašparović (PP Crikvenica), Toni Salatović (PP Opatija), Ivan Egri (IJP); Dražen Zekić (PP Crikvenica), Vojislav Ostojić (IJP), Tomislav Milković (PP Opatija), Marin Ribarić (PP Crikvenica), Tihomir Marijanović (OKCP - voditelj malonogometne ekipe) osvojila je ovom prigodom sjajno treće mjesto. Prvo mjesto pripalo je ekipi  Policijske uprave vukovarsko-srijemske, drugo je pripalo ekipi Policijske uprave brodsko-posavske.

Prije početka turnira položeni su vijenci i zapaljene svijeće na grobu Josipa Jovića, a na samom otvaranju i prigodni govori. Tom prigodom je otkriven i  zajednički mural koji je nacrtan u spomen na Josipa Jovića.



Pisane vijesti