​Kvar na radnom stroju izazvao požar od kojeg su se oštetila i osobna vozila

Slika /2024/PO%C5%BDAR-KOZALA-30.7..JPG

Nastala materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko desetaka tisuća eura, a osim riječkog komunalnog društva, oštećeno je i troje hrvatskih državljana

FOTO: PU primorsko-goranska
 
Policijski službenici Postaje prometne policije Rijeka proveli su očevid prometnog događaja na cesti, odnosno požara radnog stroja što je jutros buknuo oko 8.30 sati na području Kozale u Rijeci.
 
Prema utvrđenom, zbog tehničkog kvara na radnom stroju komunalnog društva došlo je do požara.

Naime, radnim strojem je upravljao 45-godišnji hrvatski državljanin čisteći kolnik na raskrižju ulica Bože Milanovića i Aleksandra Mamića kada je uočio dim i vatru u radnom stroju te je pokušao ugasiti. Pri tome je iz radnog stroja iscurilo gorivo koje se zapalilo i zahvatilo tri osobna vozila koja su bila parkirana uz kolnik.

Od navedenih vozila, u požaru je osim radnog stroja i vozilo marke Fiat Panda u potpunosti izgorjelo, dok je Seat većim dijelom, a Mercedes djelomično oštećen. Požar su ugasili pripadnici JVP Rijeka i u njemu nije bilo ozlijeđenih osoba.

Nastala materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko desetaka tisuća eura čime je uz riječko komunalno društvo oštećeno i troje hrvatskih državljana.
 

Stranica